alberT Janer

foto de BC&JC

Sèries per Internet

En èpoques sense feina o amb ganes de desconnectar, sempre va bé mirar una sèrie. Ja no es recomana que es miri amb l’idioma original, ja que s’hauria de mirar de la manera que cadascú cregui més còmode o més oportuna.

Nip / Tuck

Sèrie completa amb bon argument i sense censura. Toca tots els temes i d’una manera única amb un toc picant. 2 cirugians amb un centre de luxe es troben en unes situacions inimaginables. Recomanable al 100%, excepte per aquells que es desmaien en veure una gota de sang!

 Cómo conocí a vuestra madre

 

És la versió renovada de la mítica sèrie Friends, però amb uns peronatges molt ben treballats i amb misteri pel mig. Per la discoteca o en un bar es poden sentir moltes frases que han sortit a la sèrie. Es riu molt en capítols curts, així que és bo per la salut.

 “Heroes”

 

Misteri 100%. Personatges molt cuidats amb una història que es va desxifran cada vegada que passa un capítol. Els herois són els personatges principals, són persones amb poders especials i es van coneixent a mesura que l’acció va passant. Per alguns pot semblar freak, però per altres una de les sèries amb més misteri que hagi existit mai.

Porca Misèria

 

Increïble la imaginació de Joel Joan. Sèrie moderna amb escenes interessants i inèdites. És un jove guionista de TV amb moltes anècdotes. Sense cap mena de dubte, és de les sèries catalanes més avançades que hi ha hagut mai.

 

 Ventdelplà

 

 És BROMA! no la recomano per res del món!

   
   
   
 

3 comentaris»

  Marc Sanz Lopez wrote @

How I met your mother es increible!

Et recomano The Big Bang Theory – Has de tenir una mica de ment cientifica o agrado pel tema, pero es increiblement graciosa, es bonissima.

Un altra recomanacio: Californication, MOLT MOLT BONA.

  Álvaro Selva wrote @

Coincido con todos en que How I met your mother es una serie legen…daria y también coincido con Marc en que Big Bang Theory es otra serie que merece muchísimo la pena ver. Sin embargo, Californication no pudo engancharme (lo intenté con los 3 primeros capítulos pero no hubo manera).
Dos series que te recomendaría muy encarecidamente son:
Bones, que me tiene enganchadísimo (tanto que a veces cuando dan capítulos repetidos -los miércoles en la Sexta a partir de las 22 horas- los veo de todas formas).
Y “El Séquito”. Esta no me tiene tan enganchado por la simple razón que ya no la emiten en España (hace un tiempo la daban en la Sexta los martes a la 1 am y era un incondicional, no veas lo que costaba luego madrugar el miércoles), pero ahora que vuelvo a tener tiempo libre estoy poniéndome un poco al día gracias a seriesyonquis.

  Ignasi wrote @

Com que no recomanes Ventdelplà!! És bonissima!! Deixant bromes a part, totalment d’acord amb “Como conocí a vuestra madre”. He vist tots els capítols de Friends, i sense cap mena de dubte, és la que més s’assembla a la manera d’actuar de la mítica sèrie.
Molt currada la web Albert!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: